Chat with us, powered by LiveChat Pijnacker - Ruseler & Van Herk Makelaars
/ Wonen / Vestigingen / Pijnacker

Ruseler & Van Herk Makelaars

Pijnacker

Makelaar Pijnacker

Maak kennis met de makelaar in Pijnacker

Met kantoren in Pijnacker en Nootdorp is Ruseler dé NVM makelaar in jouw regio. Met ruim 27 jaar ervaring in de regio Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer en Haaglanden verzorgen we dagelijks aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van woningen en zij wij actief in de nieuwbouwadvisering voor professionele opdrachtgevers.

Ons kantoor in Pijnacker heeft een unieke positie. Zo bestaan we namelijk stuk voor stuk uit gepassioneerde mensen die niet alleen werken, maar ook wonen in het gebied waar wij domineren. Deze regio kent daarom weinig geheimen voor ons. De combinatie van jarenlange ervaring, ons vermogen goed te kunnen luisteren en een persoonlijke aanpak, heeft gezorgd voor vele contacten. Dit kan voor jou leiden tot verrassende kansen.

Contact opnemen

NVM Makelaar

Op elke vraag een antwoord

Als NVM-makelaar spijkeren wij voor jou jaarlijks onze kennis over onder andere wet- en regelgeving bij. Deze kennis, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen zal komen te staan.

Ben je opzoek naar een makelaar die jouw huis wil verkopen of wil assisteren bij de aankoop van een huis? Of heb jij je zinnen gezet op het vinden van een nieuwbouwwoning? Dan zijn wij de makelaar die je moet hebben. Voor elke dienst is er een expert aanwezig, dat betekent dat we op al jouw vragen een antwoord hebben. Het aantal knappe koppen dat ons team telt, doet echter niet af aan onze persoonlijke aanpak. We komen graag bij je langs om jouw woonwens eens verder onder de loep te nemen, of maak een afspraak en dan zien we je bij ons op kantoor!

Bel ons: 015 369 8124
Mail ons: info@ruselerenvanherk.nl
Route: Ackershof 28, Pijnacker
climate-sticker

Oud én nieuw

We streven er naar om voor jou de beste makelaar te zijn, maar wie stilstaat…

We zijn daarom elke dag bezig met innoveren en verbeteren. Voor jou, je (toekomstige) gezin en kleinkinderen willen we samenwerken om de leefomgeving van nu en van de toekomst te behouden. Ruseler & Van Herk compenseert daarom zijn CO2-uitstoot en daarin zijn we een pionier, daar zijn we trots op.

Onze medewerkers

Makelaar Pijnacker

Raymond Stolk

Directeur Ruseler & Van Herk Makelaars / NVM Makelaar

Diana de Gunst

Commercieel Binnendienst Medewerker

Gabrielle van der Weel

Commercieel Binnendienst Medewerker

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.