Chat with us, powered by LiveChat Taxatie - Ruseler & Van Herk Makelaars
/ Wonen / Taxatie

Betrouwbare taxatie

Taxatie huis

Taxatie aanvragen

Huis taxeren

Een taxatie is een berekening door een gecertificeerde makelaar-taxateur aangesloten bij het NRVT en NWWI, waarin de waarde van een huis wordt vastgelegd in een taxatierapport.

Een taxatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het afsluiten, oversluiten of verhogen van je hypotheek, bij echtscheiding (boedelverdeling) of bij verbouwplannen.

Taxateurs van Ruseler & Van Herk makelaars zijn ervaren in het maken van taxatierapporten. Om een taxatierapport uit te kunnen werken komen we graag bij jouw (nieuwe) huis langs om zowel de binnen- als buitenkant te kunnen beoordelen. We kijken naar de woonoppervlakte en indeling van de huis, maar ook de staat van onderhoud, energiezuinigheid, ligging, locatie en referenties van vergelijkbare huizen worden door ons in het taxatierapport opgenomen.

Mail ons: info@ruselerenvanherk.nl
015 369 8124

Direct een taxatie aanvragen

Het regelen van een taxatie werkt bij ons snel en eenvoudig. Door op onderstaande knop te klikken, geef je meteen opdracht tot het uitvoeren van een NWWI-taxatie. Onze medewerkers nemen jouw aanvraag rechtstreeks in behandeling.


NWWI-taxatie aanvragen

332

woningen

In ons aanbod

14

vestigingen

strategisch verspreid

1231

woningen

verkocht/verhuurd

9.2

score

op Funda

Met het keurmerk van NWWI zijn geldverstrekkers en andere betrokkenen verzekerd van een betrouwbare woningtaxatie.

Betrouwbaarheidsgarantie

Op onze taxaties

Met het keurmerk van NWWI zijn geldverstrekkers en andere betrokkenen verzekerd van een betrouwbare woningtaxatie. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. Bovendien zijn we aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI), relevant bij bedrijfstaxaties.

Zodra een taxatieopdracht bij ons binnen komt nemen wij direct contact op voor het inplannen van afspraak voor opname/inspectie van jouw (nieuwe) huis. Na opname van het huis werken wij onze taxatierapporten zo spoedig mogelijk uit en ontvangt u per e-mail het digitale taxatierapport.

Onze andere diensten

Waar kunnen wij mee helpen?

Onze makelaars gaan ook voor het beste resultaat bij de verkoop en aankoop van jouw huis.

Aankoop

Ben jij aan het dromen over een andere plek om te wonen? Laat ons je helpen en koop zonder gedoe jouw nieuwe huis.

Vind mijn droomhuis
Waardebepaling

Wij geven je GRATIS inzicht in de waarde van jouw huis.

Geef de waarde van mijn huis
Zoekprofiel

Ben jij aan het dagdromen over een andere plek om te wonen? Laat ons je helpen met een GRATIS zoekprofiel.

Plaats een zoekopdracht
Hypotheekadvies

Als je verhuisplannen hebt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk jouw financiële mogelijkheden checkt bij een hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies
shape