Chat with us, powered by LiveChat Ruseler & Van Herk Makelaars

Over ons

Over Ruseler & Van Herk Makelaars

Over Ruseler & Van Herk Makelaars

Elke dag begint en eindigt met kwaliteit

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop en taxaties van huizen en bedrijfspanden.

Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

 

Met kantoren in Pijnacker en Nootdorp zijn wij dé NVM makelaar in jouw regio. Met ruim 27 jaar ervaring in de regio Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer en Haaglanden verzorgen we dagelijks aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van woningen en zijn wij actief in de nieuwbouwadvisering voor professionele opdrachtgevers.

 

Wij vinden een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers van belang en vinden het belangrijk deskundigheid te leveren met de daarbij te verwachten kwaliteit.

 

Van het opzetten van de verkoopstrategie tot aan de begeleiding en afhandeling: wij ontzorgen u volledig. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contact opnemen

Beste makelaar van Nederland

Winnaarsmentaliteit wordt beloond!

Van Herk Makelaars heeft zich al 6 maal de makelaar van het jaar mogen noemen. In het laatste jaar wonnen wij door onze werkwijze de Nationale Makelaar Award in de categorie "Beste Marketing". Daarom mogen wij onszelf ook een award winnende makelaar noemen.

Alles draait bij ons om kwaliteit, simpelweg omdat we de beste makelaar van Nederland willen zijn. Hoe we dat aanpakken? Door naar klanten te luisteren. Het nabellen van de klant geeft een schat aan informatie. Onze drive om continu te innoveren, blijft niet onopgemerkt. Niets mooier dan dat onze aanpak gewaardeerd wordt. De kroon op ons werk!

Bekijk al onze awards

Onze waarden

Wij gaan voor jouw toekomst

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop en taxaties van huizen en bedrijfspanden. Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

Waar deuren opengaan

Met open blik gaan we de samenwerking aan. We luisteren aandachtig en voelen snel aan wat jouw wensen zijn. We kennen de weg in ons uitgebreide netwerk, wat kan leiden tot verrassende kansen.

Voor een zorgeloos gevoel

We geven elkaar feedback om klantwensen voor de volle 100% in te vullen. Zodat wij doen wat we beloven. Die oprechte betrokkenheid en toewijding zorgen voor het gevoel van thuis komen.

Elke dag beter

Wij zijn doordrongen van de les dat het iedere dag beter kan. Alles draait bij ons om kwaliteit, simpelweg omdat we de beste makelaar van Nederland willen zijn. Wij zijn altijd op zoek naar kansen en hebben een drive om continu te innoveren.

Onze diensten

Wij gaan voor jouw toekomst

Waar kunnen wij mee helpen?

Verkoop

Ben jij aan het dagdromen over een andere plek om te wonen? Laat ons je helpen en verkoop zonder gedoe jouw huis.

Huis verkopen
Aankoop

Ben jij aan het dromen over een andere plek om te wonen? Laat ons je helpen en koop zonder gedoe jouw nieuwe huis.

Vind mijn droomhuis
Waardebepaling

Wij geven je GRATIS inzicht in de waarde van jouw huis.

Geef de waarde van mijn huis
Zoekprofiel

Ben jij aan het dagdromen over een andere plek om te wonen? Laat ons je helpen met een GRATIS zoekprofiel.

Plaats een zoekopdracht
Hypotheekadvies

Als je verhuisplannen hebt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk jouw financiële mogelijkheden checkt bij een hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies
Taxatie

Een taxatierapport geeft inzicht in de actuele woningwaarde. Wij stellen de taxatie op volgens de regels van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Huis taxeren
shape